lördag 20 november 2010

Nu har vi avverkat den 3:e Fredagsgolfen för säsongen och den här fredagen hade vi en tuff sidvind att hantera. Detta visade sig också på resultaten där endast 3 spelare hade 36p eller bättre. Denna fredag fick vi också en ny sponsor ”Alex Garden Restaurant” från Strand. Dom ställde upp med sammanlagt R2000 i prisvouchers som kan användas till att äta och dricka gott på Alex Garden Restaurant. Ett speciellt inlägg om Alex Restaurant kommer inom kort här på bloggen.

Tävlingsresultat:

Resultat Lagtävlingen (2 bästa poäng i bollen summerades)

1:a kom lag Kai, Hasse, Eva F.och Tommy som nådde hela 85p och fick en R1000 voucher att äta för hos Alex restaurang + 1 flaska vin/pers.

2:a kom lag Stefan, Lisa, Ulla, Rolf S. med 84p, 2 flaskor vin/pers

3:a kom lag Sten, Sven-Åke, Agnes och  Ingemar,  med 82poäng och även dom fick var sin 1 flaska vin.

Resultat Individuell poängbogey

1:a kom Tore med 40p och fick en R500 Voucher till Alex Restaurang. Dessutom fick Tore ta över vandringspriset från Sven Åke.
2:a kom Anna-Karin med 38p och hon fick som bästa kvinliga spelare en R500 Voucher från Alex Restaurang.

3:a kom Eva F. med hedervärda 36p och hon fick en flaska vin för besväret. (Ginflaskan i Evas hand tillhör tyvärr ett annat prisbord.)


Ställning Eclectic
1. Sven-Åke 73 slag
2. Olav 77 slag
3. Rolf B. 82 slag

Information om Q-Scramble-tävlingen 26/11:

Nästa fredag, den 26/11, spelar vi alla i Q-Scramble-tävling. Q-Scramble är en organisation som genomför golfarrangemang som sponsrar flera välgörenhetsarrangemang bl.a. ”Reach for a dream” .
Tävlingsavgiften (förutom normal greenfee) är R195/person.

För tävlingsavgiften får vi priser, lunch vid Halfway House, vinnande lag får även deltaga i ”Världsfinalen” som spelas i mars månad på Clovelly GC.

Q-Scramble-tävlingen är en Scramble utan krav på ett visst antal slag per tävlande.
Tävlingen den 26/11 på Strand kommer enbart att bestå av fredagsgolfare och vi kommer att lotta ihop 4-bollarna.

Om ni vill deltaga i ytterligare en Q-Scramble-tävling (på Clovelly GC) den 21/11 och få ytterligare en chans att kvalificera er till ”Världsfinalen” så går det bra genom att ni själva anmäler ett 4-manna-lag till Hasse.Larsson@telia.com .

Ni behöver bara betala greenfee på R240 förutom tävlingsavgiften på R195/person, vilket är billigt på Clovelly som är en underbar bana. Anmäl er dock så fort som möjligt eftersom det just nu finns max 60 platser kvar. Först till kvarn….

Läs mer om Q-Scramle i Sydafrika genom att klicka på denna länk: www.qscramble.com/southafrica

Bästa golfhälsningar och väl mött nästa fredag önskar vi i tävlingsledningen

Hasse & Rolf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar