lördag 13 november 2010

Nu har vi avverkat den andra Fredagsgolfen för säsongen. Vädret var perfekt, temperaturen låg någonstans mellan kort- och långbyxor. Vinden var loj för att vara på Strand. Idag var Jan Rutgersson vår enda debutant. Sedan vi startade fredagsgolfen så har 193 golfare spelat minst en runda på fredagsgolfen. Vi närmar oss nu 200-strecket med rasande fart.

Resultat Lagtävlingen - 3 bästa poäng i bollen summerades,

Segrare gjorde lag:  Rolf B., Eva L., Rudi, Marita med hela 123p.
På bilden visar Marita ensam upp lagets samtliga vinnarpriser.



På andra plats kom lag:  Olav,  Kerstin A., Björn W.och Tore, på 117p
Och på en hedrande tredje plats kom lag: Sven-Åke, Samira, Ulla, Rudi(Swinger) 116p (1 vinflaska/pers)













Resultat Individuell poängbogey
1. Sven-Åke 43p
2. Olav 43p
3. Kerstin W

Ställning Vandringspriset1. Sven-Åke, Olav 5p
2. Kerstin W. 4p
3. Ulf, Eva L. 3p
4. Kurt 2p
5. Cathrine 1p

Ställning Eclectic:
Här chockstartade Sven-Åke och Olav med 77 resp. 80 slag. Detta kan dock innebära att dom får det lite tufft att förbättra sig närmaste tiden. Vi andra som presterade lite mer normala resultat ser fram emot nästa runda då vi får birdie på ett hål som vi förra gången streckade.

Slag
1. Sven-Åke 77
2. Olav 80
3. Rolf B. 90

Nästa fredag den 19/11 har vi idag 37 anmälda, d.v.s. vi har plats för 3 till. Startlista och tävlingsform till kommande fredagsgolf mailas ut onsdagen innan. Senast tisdagen innan skall ev. avanmälningar vara inkomna. Avanmälan p.g.a. sjukdom får givetvis komma in senare.

Information angående Q-Scramble-tävling:
Fredagen den 26/11 spelar vi alla i Q-Scramble-tävling. Q-Scramble är en organisation som genomför golfarrangemang som sponsrar flera välgörenhetsarrangemang bl.a. ”Reach for a dream” .
Tävlingsavgiften (förutom normal greenfee) är R195/person. Till denna tävling behöver ni inte ta med några vinflaskor. För tävlingsavgiften får vi priser, lunch vid Halfway House, vinnande lag får delta i Världsfinalen som spelas i Mars månad på Clovelly GC.

Q-Scramble-tävlingen är en Scramble utan krav på ett visst antal slag per tävlande.

Tävlingen den 26/11 på Strand kommer enbart att bestå av fredagsgolfare. Vi kommer att lotta ihop 4-bollarna.

Om ni vill delta på ytterligare en Q-Scramble-tävling (på Clovelly GC) den 21/11 och få ytterligare en chans att kvalificera er till världsfinalen kan ni själva anmäla ett 4-manna-lag genom att anmäla er via retur på detta mail. Ni behöver bara betala greenfee på R240 (vilket är billigt på Clovelly som är en underbar bana). Anmäl er dock så fort som möjligt då det just nu finns max 60 platser. Först till kvarn….

Världsfinalen går den 18/3 på Clovelly.

Bästa golfhälsningar från tävlingsledningen

Hasse & Rolf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar